SADA ŠETA BAŠ JAKU CICU, A NEKADA JE SA OVOM ŽENOM DELIO POSTELJU: Zvali ih ČUDACI, njen izgled će vas ZABEZEKNUTI
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

hit na internetu

SADA ŠETA BAŠ JAKU CICU, A NEKADA JE SA OVOM ŽENOM DELIO POSTELJU: Zvali ih ČUDACI, njen izgled će vas ZABEZEKNUTI

Njena pojavljivanja na crvenom tepihu nikada nisu dosadana a često prerastu u neku vrstu performansa

Objavljeno: 08:23h

Dodeljene su sinoć u Londonu televizijske BAFTA nagrade, na tradicionalnoj svečanosti čuvena glumica pokazala je svoj originalni stil odevanja.

Nosi haljinu modernog cvetnog desena, ali dosta drugačiju od većine modela prikaztanih na crvenom tepihu, sandlae sa platformom i sunčane naočare koje ona može da iznese na pravi način. na kraju, krajeva, to je Helena Bonam Karter.

Helena Bonam Karter kreirala je modni stil koji je van trendova čak i kada prati trendove poput cvetnog printa i detalja. Njena pojavljivanja na crvenom tepihu nikada nisu dosadana a često prerastu u neku vrstu performansa.

Dodeljene su sinoć u Londonu televizijske BAFTA nagrade
Dodeljene su sinoć u Londonu televizijske BAFTA nagradefoto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Neobična i jedinstvena. Sjajna glumica prati se godinama i zbog svojih uloga, a od 2000. do 2014. bila je u žiži i zbog veze sa rediteljem Timom Bartonom koji je sada pored Monike Beluči.

Helena i Barton upoznali su se 2000. na snimanju Planet of the Apes - debitovalli su na crvenom tepuhu 2001. na premijeri ovog filma.

Nosi haljinu modernog cvetnog desena
Nosi haljinu modernog cvetnog desenafoto: Justin Palmer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Važili su za izuzetno ekscentričan par, mada je glumica u emisiji Grejema Gordnona Nortona pre više godina izjavila da su ona i Tim zapravo imali veoma tradicionalnu vezu osim za praznike kada bi on njihovu božićnu jelku "ukrašavao" "figurama zombija i mrtvih beba... "On je "bolestan", on je očigledno bolestan čovek", rekla je.

Bivši par je jedno vreme živeo u odvojenim kućama što Heleni nije bilo nimalo čudno: "U bilo kojoj vezi, nakon što prođe prva godina, ne možete a da ne poželite svoj prostor, imamo različite ukuse za televiziju i oboje radimo od kuće. Ali stvari među nama nisu tako loše, inače ne bih ostala bila trudna, zar ne?".

Važili su za izuzetno ekscentričan par
Važili su za izuzetno ekscentričan parfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica i reditelj imaju ćerku Neli i sina Bilija Rejmonda Bartona.

Rastali su se 2014. a ona je 2021. izjavila da je mislila da će je Barton zaprostiti. Iako se nikada nisu venčali, Helena je često o njihovom raskidu pričala kao o razvodu.

“Prošla sam kroz vrlo bolan razvod. Dugo je to trajalo. To nije nešto konačno. Nikada ne završi. Čak i ako se razvedete od nekoga, to je vrsta braka ako imate decu sa njim. Veza može da se promeni, ali to je veoma komplkovana stavr kada imate decu", poručila je.

1 / 11 Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Pre raskida 2013. Daily mail je objavio sliku na kojoj Barton ljubi nepoiznatu plavušu nakon projekcije filma The Wicker Man.. Helena je demantovala da se radi o preljubi što je uradio i njen portparol za E! News.

Bonus video:

06:15

Jasna Jojić

(Espreso / Blic žena/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.